2159 poze   26384 vizite

Floarea soarelui

se planteaza in perioada 1 - 15 aprilie,cand temperatura solului este la 8 cm. de 8 grade. Cacao
Gustul intotdeauana adorat de o femeie face parte din lista de afrodisiace naturale binecunoscute. Ciocolata neagra adevarata cu un continut ridicat de cacao contine stimulenti naturali si elemente chimice vitale, plus o abundenta de magneziu care este benefica pentru inima si libidoul femeii. O inima sanatoasa inseamna miscari imbunatatite, si implica dorinta ridicata de a face sex, datorita substantelor excitante continute.

Ardeiul iute
Daca sunt amatori ai bucatariei picante, stiti cum ardeii pot crea senzatii de umed si rece. Dati vina pe capsacina, problema in ardeiul iute care elibereaza endorfina, incurajeaza terminatiile nervoase si ajuta la circulatia sanguina, fiind un afrodisiac natural foarte puternic.

Ghimbir
Gustul picant de iute al acestui afrodisiac natural, ceaiul de ghimbir proaspat te va trezi, va face inima sa bata si va crea senzatia de caldura.

Seminte de dovleac
Sunt foarte bogate in zinc, ceea ce este esential pentru producerea de testosteron. Semintele de dovleac sunt afrodisiace naturale si mai ales necesare pentru libidoul atat al femeilor cat si al barbatilor.

Stridii
Picante si bogate in grasimi: intotdeauana am fost convins ca sunt afrodisiace. Unii spun ca forma este responsabila pentru proprietatile afrodisiace naturale, dar este vorba de zincul pe care il au in componenta.

Canepa
Fie ca preferati semintele, laptele sau uleiul, canepa este foarte bogata in acizi grasi, necesari pentru armonizarea hormonilor pentru imbunatatirea libidoului prin potentarea efectelor excitante, astfel fiind un puternic afrodisiac natural.

Migdale
Sunt cele mai bune cand se consuma crude. Migdalele sunt foarte bogate in vitamina E fapt care creste libidoul. Consuma-le zilnic pentru ca sunt niste afrodisiace naturale excitante.

Usturoi
Acesta ma uimeste, de cand stim cu totii cat de obraznic este sa te afli in preajma cuiva care miroase a usturoi. Nota: alicina ridica fluxul sanguin la nivelul organelor sexuale, asa ca asigura-te ca servesti usturoi la masa impeuna cu partenerul si atunci nu vei avea nimc impotriva mirosului.

Banane
Acest fruct ascutit cu proprietati afrodisiace naturale si o forma sugestiva regleaza presiunea sanguina, si vei face bine sa mananci una pe zi, pentru faptul ca nimic nu cauzeaza disfunctii erectile ca tensiunea arteriala extrem de mare (cunoscuta ca hipertensiune).

Suc de rodie
Un suc exceptional de senzual si delicios cu efecte excitante, multa lume crede ca sucul de rodie este bogat in antioxidanti si elibereaza radicalii, avand astfel un efect constructiv asupra disfunctiilor erectile.

Fructe de padure Goji
Aceste fructe de padure sunt considerate un excitant sexual puternic in Asia. Ele ridica dispozitia si maresc productia de testosteron.

Telina
Nu este cel mai sexy aliment, dar face parte din categoria alimentelor afrodisiace naturale ce contin andresteron, hormonul care da omului un miros placut si le innebuneste pe femei.

Ginseng
Aceasta radacina stabilizeaza hormonii atat la barbati cat si la femei. Chinezii au folosit-o timp de secole pentru a creste capacitatea de adaptare si pentru efectele excitante sexuale. Ginsengul este prezent in majoritatea produselor afrodisiace naturale, fiind prezent in cantitati mai mari sau mai mici in functie de efectul dorit.

Ginkgo Biloba
O planta renumita pentru proprietatile sale numeroase. Ginkgo poate fi folosit pentru cresterea puterii sexuale si imbunatatirea sistemului circulator, neavand niciun efect secundar in calitate de afrodisiac natural.

Guava
Foarte bogat in vitamina C, guava este ideal ca si antioxidant. Kiwi si capsunii contin, de asemenea cantiati mari de vitaminea C, fapt care stimuleaza activitatea glandelor si creeaza functionarea lor eficienta. Nu exista nimic mai bun decat a imparti o salata de fructe in zilele de vara.

Avocado
Un aliment afrodisiac remarcabil, avocado este foarte bogat in vitamina B, si este foarte bun pentru echilibrul hormonal.

Somonul
Este o sursa remarcabila de acizi grasi. Pentru efectul afrodisiac maxim a se consuma rece cu smantana proaspata, biscuiti, sau vin.

Salata
Mancati salata, doamnelor; aceste frunze verzi ajuta la eliberarea estrogenului si produce o stabilizare buna a acestui hormon care este important pentru sanatatea sexuala la femei. Desigur, ele nu par deloc sexy, dar te vor face sa te simti minunat.

In mod noarmal, nu doar un singur aliment te va face sa avansezi in viata sexuala, efectul excitant al acestor afrodisiace naturale nu se face simtit usor de fiecare data. Cheia este de a te feri de fumat si alcool si de a mentine o stare de sanatate si fericire pentru a mari efectul afrodisiac. Nu te poti astepta, ca stand toata ziua si mancand chipsuri si sa fii un iubit extraordinar!



Albumul selectat nu contine nici o poza.







Comentarii album • 2
phany 11 noiembrie 2022  
La inceputul lunii, in cadrul unei adunari plenare a Consiliului Europei, delegaţia romana a obţinut adoptarea a doua amendamente care obliga Federaţia Rusa sa restituie tezaurul romanesc confiscat in 1916-1917 şi sa continue negocierile bilaterale in acest sens cu ţara noastra. Ruşii mai trebuie sa restituie Romaniei 91 de tone de aur, in condiţiile in care rezerva de acum a BNR este de 106 tone, dar de ani buni refuza discuţiile pe marginea acestui subiect.
In 2 octombrie, delegaţia romana din Consiliul Europei a participat la dezbaterea Raportului privind indeplinirea obligaţiilor şi angajamentelor Federaţiei Ruse faţa de Consiliul Europei, al carui co-raportor este senatorul György Frunda, membru al Delegaţiei romane la APCE, alaturi de parlamentarul elveţian Andreas Gross.
Membrii Adunarii au votat proiectul de rezoluţie, in timp ce proiectul de recomandare nu a intrunit majoritatea de 2/3 necesara adoptarii unui astfel de document. In cadrul proiectului de rezoluţie au fost adoptate doua dintre amendamentele propuse de senatorul Viorel Badea, membru al delegaţiei, la proiectul de rezoluţie al raportului. Amendamentele se refera la continuarea negocierilor bilaterale, in vederea identificarii unei soluţii viabile menite sa conduca la returnarea, prin negociere directa, a bunurilor culturale şi a altor proprietaţi catre ţarile vizate, inclusiv a Tezaurului Romaniei, temporar transferat la

Ruşii au refuzat dialogul
In textul Raportului referitor la indeplinirea obligaţiilor şi angajamentelor Federaţiei Ruse faţa de Consiliul Europei se evidenţiaza in mod clar ca „Tezaurul romanesc, <colecţie de obiecte valoroase, transferate de Guvernul roman in Rusia pentru a fi pastrate pe durata primului razboi mondial>, nu au fost returnate, iar autoritaţile ruse au refuzat sa discute acest subiect”, arata biroul de presa al senatorului Badea.
Intr-un interviu acordat cotidianului Evenimentul Zilei, Badea arata dimensiunile impresionante ale tezaurului romanesc. Potrivit acestuia, „Romania s-ar fi putut clasa pe locul 13 in clasamentul mondial al rezervelor de aur, deci cu aproape 20 de locuri mai sus decat poziţia ocupata acum, daca nu am fi trimis ruşilor tezaurul in 1916 şi am fi pastrat neatinsa rezerva de aur din 1944, potrivit lui Cristian Paunescu, consilier al guvernatorului bancii centrale.
Tezaurul trimis de Romania la Moscova in doua faze, in 1916 şi 1917 includea, pe langa multe obiecte de patrimoniu, 91,2 tone de aur, nerecuperate pana acum, şi care sunt evaluate in prezent la 13 miliarde de lei sau 3,2 miliarde de euro, potrivit datelor prezentate de Paunescu. Din aceasta cantitate, circa 90% erau monede de aur, iar 10% aur fin, sub forma de lingouri.
Potrivit consilierului BNR, daca celor 91 de tone de aur trimise la Moscova li s-ar adauga stocul de aur al BNR din 1944, de 244 tone de aur (fond folosit ulterior pentru a plati datoriile catre anumite ţari) şi cele 106 tone incluse in rezerva de aur a BNR astazi, atunci s-ar ajunge la o cantitate totala de circa 440 de tone, care ar poziţiona Romania pe locul 13 in lume din punct de vedere al rezervei de aur, imediat sub Banca Centrala Europeana, aflata pe locul 12. In prezent, rezerva de aur a Romaniei ocupa poziţia 31 in acest clasament.”.

Cat aur ar trebui sa aiba de fapt Romania
Senatorul arata ca autoritaţile romane au incercat in repetate randuri sa recupereze tezaurul, de-a lungul timpului, insa s-au lovit de un zid de indiferenţa din partea ruşilor. „In 1921, autoritaţile ruse au spus ca <Rusia este dispusa sa renunţe la tezaur daca Romania renunţa la Basarabia>.
Pe de alta parte, autoritaţile ruse puneau problema ca o parte din tezaur sa ramana in Rusia, ca o compensare pentru bunurile lasate de ruşi pe teritoriul Romaniei in Primul Razboi Mondial, evaluate de aceştia la circa 1 miliard de lei. In 1916, valoarea tezaurului romanesc trimis la Moscova se ridica la 9 miliarde de lei.
In cele din urma, in 1935 Rusia a restituit Romaniei o parte din tezaur, in special documente, dar nu fondul de aur. Au fost inapoiate Romaniei 1443 casete de valori şi 9 pachete cu 403 de manuscrise vechi, acte manastireşti şi placuţe funerare.
In 1916, cand tezaurul a fost dat spre pastrare ruşilor, membrii familiei regale şi cei ai familiilor autoritaţilor au trimis şi lucruri fara valoare de patrimoniu. Aşa incat, potrivit lui Cristian Paunescu, multe dintre pachetele restituite in 1935 conţineau bancnote romaneşti din 1916 şi chiar articole vestimentare.  In 1956, Rusia a restituit o a doua parte din tezaur, incluzand numeroase opere de arta şi alte obiecte de patrimoniu”, conchide Badea.
Diana Gabor
„Rusia va fi sub presiune continua”
Gazeta de Cluj l-a contactat pe senatorul pentru Europa şi Asia Viorel Badea, membru al delegaţiei romane la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE), pentru a vorbi despre amendamentul prin care i se cere Federaţiei Ruse sa restituie tezaurul Romaniei.
Reporter: Ce s-a discutat, de fapt, la Strasborg?
Viorel Badea: Exista un raport privind indeplinirea obligaţiilor faţa de Uniunea Europeana, rezultat al unui proces de monitorizare. Daca se constata nerespectarea unor proceduri, cum ar fi nereguli la instituţiile statului sau abuzuri comise de angajaţi ai acestora, UE demareaza un proces de monitorizare, prin care observa statul respectiv pe toate palierele de funcţionare. Aceste rapoarte privind indeplinirea obligaţiilor au stat la baza discuţiilor in planul Consiliului Europei, in urma carora s-a elaborat o rezoluţie.
La aceasta rezoluţie, noi am propus cinci amendamente, referitoare in special la retrocedarea unor bunuri, proprietaţi sau valori culturale care au aparţinut statelor membre UE. Trei din aceste amendamente au picat. Unul dintre amendamentele respinse a fost construit de noi intr-o maniera care se refera exclusiv la tezaurul Romaniei. Noi eram aproape siguri ca va pica, dar a creat premisele pentru adoptarea amendamentului care am vrut de fapt sa treaca, unul din cele doua adoptate pana la urma.
Rep.: Care sunt acestea?

V.B.: Unul dintre ele se refera la aceleaşi aspecte, dar nu intr-o maniera particularizanta, ca primul. Prin acesta s-a evidenţiat necesitatea ca Federaţia Rusa sa soluţioneze cu celeritate retrocedarea bunurilor, proprietaţilor şi valorilor culturale confiscate statelor membre. Şi alte state au nevoie sa li se returneze bunuri confiscate in mod abuziv, cum este cazul Ungariei.
Daca nu indeplineşte aceste cerinţe, Rusia va ramane in continuare sub monitorizarea Consiliului Europei. Consider adoptarea amendamentelor drept o victorie a delegaţiei noastre. In raportul prezentat in plen, se evidenţiaza ca tezaurul romanesc nu a fost returnat şi ca autoritaţile ruse au refuzat sa discute acest subiect. Astfel am atras atenţia statelor europene asupra faptului ca ne aflam intr-un diferend cu Rusia. Este un pas inainte pentru Uniunea Europeana.
Rep.: Cum poate Consiliul Europei sa oblige Rusia sa respecte rezoluţia?

V.B.: Ar trebui sa reluam discuţiile despre tezaur, pentru ca acum presiunea creşte in continuare pe Rusia. Daca nu respecta rezoluţia CE, Federaţia Rusa nu poate sa faca nicio mişcare fara ca instituţiile lor sa nu fie sub observare, orice abuz va fi cunoscut de Consiliului, se va face un alt raport, iar presiunea va creşte. Nu trebuie sa ne aşteptam la misiuni pe termen scurt, nu le putem trimite ruşilor vagoanele sa ne dea aurul inapoi, dar trebuie sa avem continuitate şi perseverenţa, iar acesta a fost un pas inainte.

, Guvernele au fost în stare să cunoască foarte bine politica rusească și țintele ce ea le urmărește de-o sută și mai bine de ani. Răsărită din rase mongolice, de natura lor cuceritoare, așezate pe stepe întinse a căror monotonie are înrâurire asupra inteligenței omenești, lipsind-o de mlădioșie și dându-i instincte fanatice pentru idei de-o vagă măreție, Rusia e în mod egal muma mândriei și a lipsei de cultură, a fanatismului și a despotiei. Frumosul e înlocuit prin măreț, precum colinele undoiate și munții cu dumbrăvi a țărilor apusene sunt acolo înlocuite prin șesuri fără de capăt. În tendențele de cucerire, în așa-numitele misiuni istorice care-și caută marginile naturale nu e nimic dedesupt decât pur și simplu neștiința și gustul de spoliare. În zadar caută un popor în întinderi teritoriale, în cuceriri, în războaie ceea ce-i lipsește în chiar sufletul lui; sub nici o zonă din lume nu va găsi ceea ce Dumnezeu i-a refuzat sau mai bine zicând ceea ce Dumnezeu a voit ca să fie rezultatul muncii a multe generații dedate la lucru.
Căci stă oare destoinicia unei nații în vrun raport cu întinderea teritoriului pe care ea-l ocupă?
Mica Veneție era odată o putere mare europeană prin cultura ei intensivă, prin arte, prin industrie, prin judecata sănătoasă a aristocrației ei. Dar toate aceste condiții de mărire erau câștigate prin muncă îndelungată, deprinderea și priceperea se moștenea apoi din neam în neam, încât chiar astăzi ciceronii venețieni au păstrat mai mult gust în judecarea tablourilor decum au mulți profesori de estetică.
Un rol analog l-a avut Olanda în istorie, și astăzi încă sunt state mici care se bucură de-o înflorire extraordinară; pe un pământ de mică întindere se află mai multe averi decât în Rusia întreagă. Astfel suntem aproape siguri că în cumpăna economică Rusia, câtu-i de mare, trage mai ușor decât mica Belgie.
De aceea ni se pare că din nefericire rușii sunt sub dominarea unui deșert sufletesc, a unui urât care-i face să caute în cuceriri ceea ce n-au înlăuntrul lor. Nouă ni se pare că cercurile culte, în loc de a stăvili acest horror vacui, în loc de a-l împlea prin muncă și cultură, îl sumuță contra Europei, pe care o numesc îmbătrânită și enervată, coaptă pentru a cădea întreagă sub dominație rusească.
Europa le pare astăzi în starea în care era Bizanțul la aparițiunea unui neam asemenea mongolic, a turcilor.
În locul civilizației grece înflorit-au în Bizanț o cultură turcească? Deloc. Tocmai așa nu va înflori o cultură moscovită pe pământurile supuse rușilor, pentru că lipsește rădăcina subiectivă a unei asemenea culturi. În Rusia chiar miezul culturii e în Ingermanland și în cele trei provinții baltice, în mâinile și capetele a poate două sute de mii de oameni de origine germană, pe când populațiile străvechi a acelor provinții, leții, livii, crevinii și cum îi mai cheamă, nu se vor fi aflând cu mult mai sus decum îi va fi găsit episcopul Albrecht la anul 1200.
Astfel misiunea istorică de care se face atâta vorbă nu-i o misiune care-și are originea în afară, ea e rezultatul unui gol sufletesc, a unei barbarii spoite cu frac și mănuși, a unui deșert care, de-ar stăpâni pământul, tot nu s-ar umple.
Cerul deasupra-l schimbi, nu sufletul, marea trecând-o.
Pot să treacă și Dunărea și Carpații și Adrianopol, să ia Roma veche, precum amenință pe cea nouă, pot să presure Europa întreagă cu cenușă și cadavre, nu se va naște din milioanele de oameni nici un Rafael, nici un Bethoven, nici un Kant, ba tocmai lipsa unor asemenea spirite de adâncă înțelepciune și de un adânc sentiment pentru bunurile ce înnobilează omenirea este cauza acelui gol sufletesc care-și caută compensație în glorii sângeroase și în cuceriri."
(Timpul, 7 aprilie 1878) M.Eminescu.


Astfel misiunea istorică e rezultatul unui gol sufletesc, a unei barbarii spoite cu frac și mănuși, a unui deșert care, de-ar stăpâni pământul, tot nu s-ar umple.
Cerul deasupra-l schimbi, nu sufletul, marea trecând-o.
Pot să treacă și Dunărea și Carpații și Adrianopol, să ia Roma veche, precum amenință pe cea nouă, pot să presure Europa întreagă cu cenușă și cadavre, nu se va naște din milioanele de oameni nici un Rafael, nici un Bethoven, nici un Kant, ba tocmai lipsa unor asemenea spirite de adâncă înțelepciune și de un adânc sentiment pentru bunurile ce înnobilează omenirea este cauza acelui gol sufletesc care-și caută compensație în glorii sângeroase și în cuceriri."

Oameni politici,bunii noştri fraţi,Noi v-am cedat şi ranguri şi proporţii, Dar vă rugăm acum stopați Această competiție a morții Din memorie:Adrian Păunescu Mătușa mea face economii La brânză,lapte și uneori la carne Fără a ințelege și a sti Că omenirea in spate-i pune coarne. Apoi: La primărie ,la registratură Obținem dreptul de-a mișca din gură.Azi pentru pâine,lapte,bautură Mâine probabil pentru o tuse dură Și mai rugăm ca după un examen Să ni s-aprobe să rămânem oameni. Si culmea acești politruci sânt insensibili la toate.Sânt numai pentru ei și a lor fără rușine de 32 ani și luptă pentru menținerea jafului și nepăsării.Unde vom ajunge dacă nu susținem PDU,singurul autoangajat pentru adevăr și dreptate.Pornim digitalizarea și făurim o țară curată o Romanie ca afară. Să tragem apoi sfoară in lume și sa ne adunăm la mămuța acasă si vom valorifica tot ce e mioritic după datinile muncii invățate din fragedă pruncie..Să mai plece și politrucii la stăpânii din rasarit,cu tot cu AUR ul spoleit de la noi că nu au curajul să-si ia și averile.Că acolo ramân ca tezurul dus inaintea primului război mondial. Noi băgăm Europa inaintaș și ne vom mai alege cu ceva din cele două vagoane trimise. Păstram țidule vechi și consemnări in ziarele timpurilor și ne vedem de treabă până la executarea silita a diavolului. Apăi ce să mai spun: că zâzaniile și pretențiile făcute de rasarit sînt pentru a uita de datoriile către noi și o vor mai ține.Poate o să-i minta pe politruci că le dă Romania să-i trimită indărăt cu alte misiuni.Dar multă atenție,după ce ies din țară stingem lumina și montăm detectoare de minciuni si supraveghere video.Apoi reaprindem ca si cum am reparat o mare deficiență la centala electrică si traim fără griji urmărnd zilnic găndurile rasritului si cum intra pac și la canal cu ei.O altă soluție mai bună de gasim e tot bună.Multă sănătate și Doamne ajută.
Raportează
phany 16 septembrie 2022  
Trebuie sa gandim lucrurile simplu,clar si la obiect.Viata e o continua lupta intre binele lăsat de bunul Dumnezeu,creatorul cerului şi a pământului si raul creat de om,după izgonirea din rai.Cel ce castiga alegerile,are cel mai bun program si trebuie sa conduca destinele omenirii din tara sa,spre progres,civilizatie si bunastare materiala a tuturor semenilor săi,respectiv eliminarea răului ce s-a dovedit responsabil în viața de zi cu zi. Daca nu are majoritate face intelegeri cu altii,care au avut tot programe de suprematie a binelui si invingerea raului existent.Deci nu trebuie decat o insumare si selectionarea obiectivelor pe ani si pe etape. La noi s-au scurs peste 7 perioade de alegeri și promisiuni.Realizarile concrete nu s-au analizat in amanunt niciodata pe ansamblu ci doar sporadic pe diverse teme , mergandu-se pe ideia ca cel ce nu-si realizeaza promisiunile va fi taxat de popor la votul urmator Si poporul a continuat sa va cedeze ,ranguri si proportii (Cum spunea marele A.Paunescu in vrsurile sale),uitand sa se intrebe ce rezultate a-ti avut si pe ce criterii sa mai creada in voi. O perioada cred ca a crezut in marii oameni de partid si de stat inrolati in partidele voastre ce au dat tarii multa presa bogata in continut,dar bugetara..inca nu au produs si nu vor produce bunuri materiale,sau alte venituri pentru cresterea nivelului de trai. A venit si cateva cataclisme,care va indreptatea sa opriti crestera economica. Intr-o democraie libera trebuie sa conduca o clasa care munceste si creeaza bunuri materiale,nu preponderent bugetara,ce administreaza bunuri. Si singura clasa ce munceste cu adevarat e in diaspora,imprastiata pe meridianele si paralele lumii,de unde ne vine pib-ul in mare parte ,respectiv bani trimisi in tara pentru intretinerea membrilor de familia ramasi fara ocupatie urmare actiunilor voastre. Si poate importante sume pentru mici investitii.Deocamdata acesti semeni au reprezentanti in AUR,iar din 2024 si in PDU,care are cea mai buna definitie a politicianului ,de azi și de mâine si o implementeaza,are un program pentru faurirea unei Romanii curate,doreste o tara ca afara si activeaza in civism de peste 10 ani.Aceasta merita cu adevarat 51% din voturi ca sa faca totul in scurt timp.E singura perspectiva pentru poporul roman si va roag sa ajutati Romania...Totul pentru tara,nimic pentru noi...spun dumnealor și au creat un stil propriu de gândire și decizie colectiva,ce nu am văzut la nici-unul din partidele romanesti,foste și actuale.Eu am încredere în acest partid,m-am înrolat cu declarație proprie ca nu voi accesa în structurile sale remunerate,nimic pentru mine ,ca să-mi salvez țara de la rusinea ce o indur.E nevoie și de munca patriotica la starea în care se găsește acum,dupa aproape un secol de conducere comunista. 1989 nu a fost rvolutie împotriva comunismului ci a clanului Ceausescu,care de bine de rău a făcut și multe pozitive,ramanand în istorie,Dar aceștia,post Ceausescu,sant comunistii inrolati în diverse partide minciunoase ce au spoliat prin diverse tehnici și metode patrimoniul lăsat de nea Nicu și nu numai ,prin sudoarea și infometarea poporului muncitor.Caci visul lor minunat nu a apucat prea mulți prin anii 88 ai secolului trecut și au fost treziti din somn aproape instantaneu.Prea puțini se trezesc acum știind ca era zdrobit al trecutului jug blestemat,si văd alt jug mult mai intarit,si ca pentru ei nimic nu a-ți construit.etc.etc.

“Nu unor cetăţeni trebuie să le fie frică de un guvern, ci unui guvern trebuie să-i fie frică de cetăţeni. Şi asta se poate facă doar dacă există o anumită stare de trezire a noastră, o anumită luciditate a noastră, o anumită conştiinţă a noastră. Dar nu se rezolvă totul decât legal. O altă revoluţie nu mai e posibilă. Astăzi, dacă vrei să faci o revoluţie ca în 1989, este atac la siguranţa naţională, eşti arestat, eşti trimis la închisoare. Astăzi totul trebuie făcut legal. Protestele trebuie făcute legal. Cine cunoaşte legea impune legea, reuşeşte să-şi impună şi punctul de vedere”, a încheiat judecătorul, el însuși victimă a amestecului politicienilor în Justiție.
.
Dupe evenimentul de la Timișoara, în același context, magistratul a scris pe Facebook următoarele: „Dacă ne uităm în urmă și vedem că azi totul e dat peste cap, ne scârbim, ne revoltăm, dar nu avem voie să ne resemnăm. Comisia Europeană încă ne monitorizează, niște dosare mari de corupție încă sunt pe rol, cauza 10 august e încă la procurori, unii din magistrații sancționați au sesizat deja CEDO, unii dintre judecătorii care sunt obligați de CCR să închidă anumite dosare pentru prescripție au cerut decizia CJUE pentru a ști cum să procedeze corect. Încă nu e totul pierdut. Dincolo de rezolvarea judiciară a unor chestiuni, rămâne fantasticul instrument: VOTUL din anul 2024 – opt buletine de vot vor aștepta opțiunea noastră pentru alegerile europene
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.